Un vi de la Baronia de Vilademuls guanya una medalla de Plata a la 1a edició d’ENO-T Wine&Tourism

Un vi negre de la Baronia de Vilademuls, de la collita de 2015, ha estat reconegut amb una medalla de Plata a la primera edició del certamen internacional ENO-T Wine&Tourism. Es tracta d’un concurs de qualitat de vins en l’àmbit de l’enoturisme, amb el que es vol potenciar i donar visibilitat a l’enoturisme com un dels motors fonamentals del sector vinícola.

El vi de la Baronia de Vilademuls competia a la categoria de Vins negres criança superior a dotze mesos en barrica. En el seu cas, el vi era de la collita de 2015, gairebé un reserva, per tant complia amb escreix el requisit d’haver estat un any a la bota abans de passar a l’ampolla. Pel que fa a la seva composició, compta amb diferents varietats de raïm, la majoria de Cabernet Sauvignon i Garnatxa, però també ull de llebre, merlot, macabeu i raïm blanc.

La primera edició de l’ENO-T Wine&Tourism ha entregat un total de 14 distincions, 8 medalles d’Or i 6 de plata. En total participaven 37 vins procedents de diverses regions d’Espanya y Portugal. El certamen està organitzat per Alamesa Wine & Beer Action Marketing, l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi i l’Associació Espanyola d’Enoturisme.

Un vi de la Baronia de Vilademuls guanya una medalla de Plata  a la 1a edició d’ENO-T Wine&Tourism

Un vi de la Baronia de Vilademuls guanya una medalla de Plata a la 1a edició d’ENO-T Wine&Tourism

Un vi negre de la Baronia de Vilademuls, de la collita de 2015, ha estat reconegut amb una medalla de Plata a la primera edició del certamen internacional ENO-T Wine&Tourism. Es tracta d’un concurs de qualitat de vins en l’àmbit de l’enoturisme, amb el que es vol potenciar i donar visibilitat a l’enoturisme com un dels motors fonamentals del sector vinícola.

El vi de la Baronia de Vilademuls competia a la categoria de Vins negres criança superior a dotze mesos en barrica. En el seu cas, el vi era de la collita de 2015, gairebé un reserva, per tant complia amb escreix el requisit d’haver estat un any a la bota abans de passar a l’ampolla. Pel que fa a la seva composició, compta amb diferents varietats de raïm, la majoria de Cabernet Sauvignon i Garnatxa, però també ull de llebre, merlot, macabeu i raïm blanc.

La primera edició de l’ENO-T Wine&Tourism ha entregat un total de 14 distincions, 8 medalles d’Or i 6 de plata. En total participaven 37 vins procedents de diverses regions d’Espanya y Portugal. El certamen està organitzat per Alamesa Wine & Beer Action Marketing, l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi i l’Associació Espanyola d’Enoturisme.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).