Una quinzena de productors, restauradors i allotjaments participen al ‘Benvinguts a Pagès’ d’aquest any

El Pla de l’Estany tornarà a estar present a la iniciativa de ‘Benvingus a Pagès’ que es durà a terme el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

Després del format virtual de l’any passat, enguany es recupera la normalitat amb un cap de setmana en què desenes d’explotacions de tot Catalunya obren les portes per mostrar els camps, els ramats, les barques i els obradors, i posar en valor el món de la pagesia i els productes de casa nostre. De fet, és una oportunitat per conèixer productors i poder comprar els seus productes km0.

Les visites a les explotacions són gratuïtes però s’ha de fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de ‘Benvinguts a Pagès’. A banda de visitar productors i explotacions, l’oferta del cap de setmana es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries.

Després que l’any passat la comarca quedés fora, perquè es va fer en format virtual, enguany es podrà visitar el Celler Baronia de Vilademuls, la Dolça Abella, la Granja Mas Colomer i Nous Can Llavanera. Per completar les visites a la comarca, també ofereixen el servei de bar i restaurant diferents establiments de la comarca com La Trobada, La Brasa, Can Roca d’Esponellà, Can Xabanet, la Fleca d’Esponellà i la Barretina Fonda d’Orfes. També s’han sumat al ‘Benvinguts a Pagès’ d’aquest any els allotjaments Càmping d’Esponellà, Can Xargay, El Solei, Hotel Rural La Sala de Camós, la Cabanya i Mas Tulsà. En total, setze negocis de la comarca que durant el primer cap de setmana d’octubre obriran portes als visitants d’aquesta iniciativa.

Una quinzena de productors, restauradors i allotjaments participen al ‘Benvinguts a Pagès’ d’aquest any

Una quinzena de productors, restauradors i allotjaments participen al ‘Benvinguts a Pagès’ d’aquest any

El Pla de l’Estany tornarà a estar present a la iniciativa de ‘Benvingus a Pagès’ que es durà a terme el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

Després del format virtual de l’any passat, enguany es recupera la normalitat amb un cap de setmana en què desenes d’explotacions de tot Catalunya obren les portes per mostrar els camps, els ramats, les barques i els obradors, i posar en valor el món de la pagesia i els productes de casa nostre. De fet, és una oportunitat per conèixer productors i poder comprar els seus productes km0.

Les visites a les explotacions són gratuïtes però s’ha de fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de ‘Benvinguts a Pagès’. A banda de visitar productors i explotacions, l’oferta del cap de setmana es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries.

Després que l’any passat la comarca quedés fora, perquè es va fer en format virtual, enguany es podrà visitar el Celler Baronia de Vilademuls, la Dolça Abella, la Granja Mas Colomer i Nous Can Llavanera. Per completar les visites a la comarca, també ofereixen el servei de bar i restaurant diferents establiments de la comarca com La Trobada, La Brasa, Can Roca d’Esponellà, Can Xabanet, la Fleca d’Esponellà i la Barretina Fonda d’Orfes. També s’han sumat al ‘Benvinguts a Pagès’ d’aquest any els allotjaments Càmping d’Esponellà, Can Xargay, El Solei, Hotel Rural La Sala de Camós, la Cabanya i Mas Tulsà. En total, setze negocis de la comarca que durant el primer cap de setmana d’octubre obriran portes als visitants d’aquesta iniciativa.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).