L’Ajuntament de Banyoles arregla un aparcament al costat de la pista Cruyff Court

L’Ajuntament de Banyoles ha enllestit l’arranjament d’un aparcament a tocar de la pista Cruyff Court, al barri de Canaleta.

Es tracta d’un espai de 800 metres quadrats que fins ara era de terra i que ja s’utilitzava com a zona d’estacionament de vehicles, però presentava diverses mancances. Ara, el consistori ha fet el moviment de terres i ha pavimentat l’espai. D’aquesta manera s’ha posat fi als problemes que hi havia en dies de pluja, ja que l’espai quedava negat, i ara s’ha afegit un canal per conduir les aigües pluvials fins a la xarxa d’aigua corresponent. Així mateix s’han ordenat els aparcaments pintant senyalització horitzontal, i delimitant l’espai amb fustes.

Pel que fa als contenidors que hi havia a tocar dels habitatges, s’han col·locat en aquest espai amb una caixa, deixant l’espai que ocupaven anteriorment per a més aparcaments. També s’ha habilitat un punt verd per a poder aturar-se en els moments d’entrada i sortida de l’institut.

Les obres s’han dut a terme durant aquest mes de juliol i han tingut un pressupost de gairebé 39.000€.

L’Ajuntament de Banyoles arregla un aparcament al costat de la pista Cruyff Court

L’Ajuntament de Banyoles arregla un aparcament al costat de la pista Cruyff Court

L’Ajuntament de Banyoles ha enllestit l’arranjament d’un aparcament a tocar de la pista Cruyff Court, al barri de Canaleta.

Es tracta d’un espai de 800 metres quadrats que fins ara era de terra i que ja s’utilitzava com a zona d’estacionament de vehicles, però presentava diverses mancances. Ara, el consistori ha fet el moviment de terres i ha pavimentat l’espai. D’aquesta manera s’ha posat fi als problemes que hi havia en dies de pluja, ja que l’espai quedava negat, i ara s’ha afegit un canal per conduir les aigües pluvials fins a la xarxa d’aigua corresponent. Així mateix s’han ordenat els aparcaments pintant senyalització horitzontal, i delimitant l’espai amb fustes.

Pel que fa als contenidors que hi havia a tocar dels habitatges, s’han col·locat en aquest espai amb una caixa, deixant l’espai que ocupaven anteriorment per a més aparcaments. També s’ha habilitat un punt verd per a poder aturar-se en els moments d’entrada i sortida de l’institut.

Les obres s’han dut a terme durant aquest mes de juliol i han tingut un pressupost de gairebé 39.000€.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).