El Govern de la Generalitat ha anunciat que vol decretar el toc de queda en els municipis de més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada de més de 400 casos cada 100.000 habitants, en els últims set dies. La mesura entraria en vigor a partir del cap de setmana i tindria una vigència de set dies, prorrogables. 

La mesura afectaria, inicialment, a 158 municipis catalans. Al Pla de l'Estany, només es veuria afectada la ciutat de Banyoles, que supera els 20.000 habitants. Amb les dades dels últims set dies, entre el 5 i l'11 de juliol, però, no superaria els 400 casos per cada 100.000 habitants, tot i que s'hi apropa molt, amb una incidència acumulada de 372 casos. 

El toc de queda seria entre la una i les sis de la matinada i necessita l'aval del Tribunal Superior de Justícia, a qui ja ha fet la petició.   

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).