La revista gratuïta L'Agenda elabora un receptari dels restaurants del Pla de l'Estany

La guia d’activitats de Banyoles i el Pla de l’Estany, “L’Agenda”, ha editat aquest mes d’agost un receptari amb la participació d’una vintena d’establiments de restauració de la comarca. Des de fa 4 anys, aquesta publicació mensual que es reparteix gratuïtament als comerços del Pla de l’Estany elabora en cada número un reportatge especial amb l'objectiu d'agrupar i difondre els professionals relacionats amb cada sector.

Així, en aquesta secció es parla d’ensenyament però també de salut, de la construcció o dels esports. De cara al número d’aquest mes d’agost els seus responsables van seleccionar com a temàtica principal "Menjar i Beure" amb la voluntat de promocionar la restauració de la comarca, un sector que ha passat un any complicat amb la pandèmia de la Covid-19. Gràcies a la bona predisposició dels restaurants del Pla de l’Estany i a la col·laboració del Consell Comarcal el reportatge s’ha convertit en un receptari de 20 pàgines amb 18 receptes. Cada establiment ha proporcionat una recepta i hi podem trobar plats com peres a la taronja, carpaccio de vedella, peus de porc amb sobrassada i escamarlans, tajín de kefta o flam d’alls tendres amb crema de ceps. Per una de les responsables de “L’Agenda”, Xantal Carbonell ,  es tracta d’una manera atractiva i pràctica de donar a conèixer l'amplia oferta i la qualitat de la gastronomia de la nostra comarca.

El receptari, que ha comptat a més amb el pròleg del reconegut gastrònom Jaume Fàbrega, va situat a les pàgines centrals amb la voluntat que es  pugui extreure i esdevenir un receptari de consulta per tenir a casa. A banda dels comerços, “L’agenda” també es pot consultar online per internet.

La revista gratuïta L'Agenda elabora un receptari dels restaurants del Pla de l'Estany

La revista gratuïta L'Agenda elabora un receptari dels restaurants del Pla de l'Estany

La guia d’activitats de Banyoles i el Pla de l’Estany, “L’Agenda”, ha editat aquest mes d’agost un receptari amb la participació d’una vintena d’establiments de restauració de la comarca. Des de fa 4 anys, aquesta publicació mensual que es reparteix gratuïtament als comerços del Pla de l’Estany elabora en cada número un reportatge especial amb l'objectiu d'agrupar i difondre els professionals relacionats amb cada sector.

Així, en aquesta secció es parla d’ensenyament però també de salut, de la construcció o dels esports. De cara al número d’aquest mes d’agost els seus responsables van seleccionar com a temàtica principal "Menjar i Beure" amb la voluntat de promocionar la restauració de la comarca, un sector que ha passat un any complicat amb la pandèmia de la Covid-19. Gràcies a la bona predisposició dels restaurants del Pla de l’Estany i a la col·laboració del Consell Comarcal el reportatge s’ha convertit en un receptari de 20 pàgines amb 18 receptes. Cada establiment ha proporcionat una recepta i hi podem trobar plats com peres a la taronja, carpaccio de vedella, peus de porc amb sobrassada i escamarlans, tajín de kefta o flam d’alls tendres amb crema de ceps. Per una de les responsables de “L’Agenda”, Xantal Carbonell ,  es tracta d’una manera atractiva i pràctica de donar a conèixer l'amplia oferta i la qualitat de la gastronomia de la nostra comarca.

El receptari, que ha comptat a més amb el pròleg del reconegut gastrònom Jaume Fàbrega, va situat a les pàgines centrals amb la voluntat que es  pugui extreure i esdevenir un receptari de consulta per tenir a casa. A banda dels comerços, “L’agenda” també es pot consultar online per internet.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).