La Clínica Salus Infirmorum de Banyoles ha posat en funcionament, aquesta mateixa setmana, quatre noves consultes de traumatologia a la planta baixa. Es tracta d’una de les especialitats del centre sanitari que més demanda té i, a la vegada, gaudeix d’un alt reconeixement pel bon servei que ofereix a la població de la comarca del Pla de l'Estany.

L’alcalde de Banyoles Miquel Noguer ha volgut dirigir-se a la ciutadania, sobretot als col·lectius més joves, i apel·lar a la seva consciència i responsabilitat. L’alcalde s’ha referit als “botellons” de fins a dues-centes persones es fan al Parc de la Draga, i altres punts de la ciutat, durant els caps de setmana,  un cop ja han tancat els bars.

La Clínica Salus Infirmorum de Banyoles ha estrenat, aquesta segona quinzena de setembre unes noves instal·lacions d'urgències. Les noves dependències són només el primer pas d'un ambiciós projecte que comportarà la renovació de la planta principal de la clínica apostant per la funcionalitat i amb l'objectiu de millorar l'atenció als usuaris i l'accessibilitat de les instal·lacions.

El Departament de Salut va anunciar aquest dijous que la Regió Sanitària de Girona incorpora un total de 73 Gestors COVID als centres d'atenció primària per fer el seguiment casos sospitosos de tenir COVID19  i dels seus contactes. D'aquests, quinze es distribuiran als Centres d’Atenció Primària de la part nord del Gironès i el Pla de l'Estany. 

11 de les 12 residències geriàtriques de l’Àrea Basica de Salut de Banyoles tenen la qualificació de centre "verd", és a dir, no tenen cap cas confirmat ni sospitós de COVID-19. A aquestes si li afegeix la residència de Vilademuls, que està comptabilitzada a la comarca de l'Alt Empordà perquè correspon a l’Àrea Bàsica de Salut de Bàscara. La residència que queda està catalogada com a centre "taronja", el que vol dir que és un centre de baix risc perquè s’hi allotgen usuaris sospitosos pendents de confirmació diagnòstica o bé amb pocs casos que ja són asimptomàtics i en fase de resolució.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).