Colors: Yellow Color

L’Ajuntament de Banyoles duu a terme aquests dies els treballs de poda de l’arbrat municipal de diferents punts de la ciutat previstos en el calendari anual. L’actuació, de gran envergadura ja que és necessari un camió grua, obliga a tallar el trànsit a les zones on s’està executant el que comporta una afectació de la mobilitat, especialment en aquells carrers més cèntrics amb un major volum de circulació.

FOTO: Limnos. Una rompuda forestal de mitja hectàrea executada pel propietari d’uns terrenys privats al Turó de Miànigues ha provocat la indignació i la denúncia de l’entitat naturalista Limnos. En un comunicat, trasllada la preocupació que ha generat aquesta tala entre els veïns sobretot perquè ha suposat la desaparició d’un pi bessó o de dues branques de grans dimensions, que era ben conegut a la zona.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha donat per normalitzat el servei de recollida d’escombraries a Banyoles després que durant les festes nadalenques hagin persistit les deficiències i fins i tot s’hagin fet més evidents en tractar-se d’una època en què es generen més residus. Novament, les xarxes socials han tornat a bullir amb imatges i comentaris amb multitud de queixes sobre el mal funcionament del servei.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).