Colors: Purple Color

L’Ajuntament de Porqueres executarà, aquest mes de gener, les obres de construcció del tram de carril bici al carrer Sant Pere de Roda. El consistori va formalitzar l’adjudicació fa unes setmanes a l’empresa Salvador Serra per un import de 160.930 euros, uns 19.000 euros inferiors al preu base de licitació.

L’Ajuntament de Porqueres sancionarà, molt probablement, les empreses responsables de dues de les obres que s’estan fent al municipi i que acumulen retards sobre els terminis d’execució previstos. Es tracta d’una banda de la millora de l’enllumenat de Les Pedreres i, de l’altra, de la construcció del nou col·lector del carrer Àngel Guimerà de Porqueres. En tots dos casos, el concurs d’adjudicació els van guanyar empreses petites. L’alcalde Francesc Castañer celebra que sigui així però lamenta que a vegades això comporta que no es poden complir els terminis com en aquests casos.

L’Ajuntament de Banyoles ha tret a licitació el projecte d’obres per arranjar i adequar la Plaça de Guèmol amb un pressupost de sortida de 72.903,29 euros. L’espai, situat entre Can Sisó, el carrer Mas de Guèmol  i l’església del Remei, presenta un mal estat general i no convida ni a l’estada ni a l’esbarjo del veïns ja que no hi ha cap tipus de mobiliari urbà ni il·luminació.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).