Colors: Purple Color

L'Ajuntament de Porqueres executa, des de fa unes setmanes, els treballs de construcció del nou col·lector d'aigües pluvials al carrer Àngel Guimerà que ha de posar fi als problema endèmic d'inundabilitat que pateix aquest sector de Les Pedreres. El projecte, de fet, està redactat des del 2011 però la seva envergadura ha fet que no s'hagi pogut tirar endavant fins que hi ha hagut prou capacitat financera o fins que s'ha pogut comptar amb una subvenció. En aquest sentit, és una de les actuacions finançades pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya.

L’Ajuntament de Banyoles ha adjudicat recentment les obres d’arranjament del carril bici de que dona la volta l’Estany en el tram que va des del Parc de la Draga fins a la zona de Lió, a la banda nord de l’Estany. En els propers quinze dies està previst que es formalitzi el contracte entre el consistori i l’empresa adjudicatària amb la qual cosa a partir de setembre ja es podrà començar a treballar sobre el terreny.

Una modificació del projecte per a poder-hi introduir millores tècniques faran aturar les obres de millora de la seguretat al tronc central de la variant de Banyoles fins a principis de l'any que ve. Durant el transcurs de les obres s'han pogut detectar algunes mancances i per això es modificarà el projecte corresponent al tronc de la C-66.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).