Colors: Purple Color

Ja estan en marxa les obres de substitució de la canonada de sanejament del carrer Ausiàs March, a tocar de la Plaça 11 de setembre, al nucli de Mata. Els treballs, que havien sortit a licitació per un import d’uns 46.000 euros, s’han adjudicat finalment a la baixa per 39.224,49 euros a l’empresa Ocat.

L'Ajuntament de Banyoles està duent a terme, aquest inici de setmana, obres de millora al carril bici de l'Estany, en el tram entre la comporta del rec de ca n'Hort que hi ha davant del Club Natació i el Parc de la Draga. L'actuació, que executa l'empresa AMSA, suposen el reasfaltatge del paviment i tenen un pressupost de 26.250 euros.

L’Ajuntament de Banyoles durà a terme, properament, les obres de rehabilitació de la torre d’arribada del camp de regates de l’Estany. L’actuació, que s’adjudicarà en breu, té un pressupost  de licitació de 87.085,28 euros i segueix el projecte redactat per l’arquitecte Ricard Turon i aprovat definitivament per la Junta de Govern el passat 19 d’octubre.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).