El FS Porqueres veu com el Rayo Maçanet li capgira el marcador al tram final (1-3)

El FS Porqueres no va poder enllaçar la segona victòria consecutiva a la lliga per posar distància amb la zona de descens. Els de Xavi Cobo van perdre a casa contra el Rayo Maçanet després que els visitants remuntessin a la segona part el gol de Pau Molina.

Cara a cara dos dels equips que menys gols marquen en aquesta categoria separats per set punts a la classificació. Els locals venien de vèncer a la pista del Malgrat per 4 a 5 trencant una mala dinàmica d’onze jornades sense guanyar i aspiraven a superar el Maçanet, com havien fet a la primera volta, per donar continuïtat al triomf de la setmana anterior. Davant, un Rayo que venia de perdre, presentant batalla, contra un dels equips capdavanters de la lliga i que havia sumat tres victòries en les cinc darrers jornades. Com a visitants, els verd-i-negres presentaven un balanç de quatre partits guanyats i tres derrotes mentre que els porquerencs a casa duien dos triomfs, un empat i sis derrotes.

Bona primera meitat del Futbol Sala Poqueres, que va estar sòlid en defensa durant els primers compassos del duel. Amb el pas dels minuts van començar a arribar les ocasions i la més clara va ser per al Maçanet en una acció en la que Raul va robar l’esfèrica i va driblar el porter però en què incomprensiblement va enviar la pilota al pal. El Porqueres, que ja havia avisat amb alguns xuts llunyans va ser més efectiu i Pau Molina va inaugurar el marcador al minut 7 culminant una acció personal de molta qualitat de Bonet. Tot i que els dos conjunt van seguir perseguint el gol es va arribar al descans amb aquest 1 a 0 e l’electrònic. De fet, el resultat es mantindria inamovible fins gairebé l’equador de la segona meitat. Al minut 27, el visitant Bosch empatava el duel. Qualsevol opció de puntuar del Porqueres es va acabar esvaint al tram final de partit en què el Rayo Maçanet va marcar dos gols molt seguits als minuts 35 i 37, establint l’1 a 3 definitiu.

La classificació d’aquesta Primera Divisió Catalana està encapçalada pel Sant Julià de Ramis amb 52 punts, seguit del Futsal Sils amb 49 i del Vilafant amb 47. Fontcoberta i Porqueres són onzè i dotzè respectivament empatats a 14 punts i en tenen quatre de marge sobre el descens. Aquest cap de setmana el Porqueres visitarà el Girona EFS mentre el Fontcoberta jugarà a la pista del Futsal Sils.