El CN Banyoles es proclama campió de Catalunya de Marató de Piragüisme

FOTO: CN Banyoles. El Club Natació Banyoles s’ha proclamat, aquest cap de setmana, campió de Catalunya de Piragüisme en la modalitat de Marató. Dissabte, la secció de piragüisme es va desplaçar fins a Cellers per competir tant en aquest Campionat de Catalunya de Marató com a la 2a Prova de la Lliga Saúl Craviotto i Laia Pèlachs.

Una vegada més, els palistes banyolins van exhibir un alt nivell damunt de la l’aigua dominant diverses regates amb autoritat. Això es va traslladar al palmarès d’aquest Campionat de Catalunya de Marató en el que els palistes del CN Banyoles va aconseguir set victòries, tres medalles de plata i un bronze. En K1 sènior masculí va haver-hi doblet amb primera posició de Guillem Parera i segon lloc per a Marc Andrade. També hi va haver victòria banyolina en K2 juvenil gràcies a la primera posició d’Anas Dahman i Youssef Dahman i en surfski masculí, on Federico Natoli va ser el més ràpid. On més podis es van aconseguir va ser en categoria cadet: Judit Vilà i Berta Martínez van ser primera i segona, respectivament, en K1 femení; Marc Romero es va imposar en K1 masculí on Mohamed Ananach va ser tercer. En K2, Bruna Aguilar i Ariadna Gràcia van aconseguir la victòria en nois i Pere Serra i Unai Giménez van guanyar en nois. En aquesta modalitat masculina es va fer doblet ja que Gerard Fernández i Daniel Fontbernat van acabar segons.

Per clubs, la secció va aconseguir la victòria sumant un total de 314 punts. Segon va ser el Sícoris amb 210 i tercer va acabar el Castelldefels amb 163.

Quant a la 2a Prova de la Lliga Saúl Craviotto i Laia Pèlachs, destaquen les primeres posicions d’Helena Vilanova en K1 aleví A femení ; d’Oriol Boix en K1 Infantil B masculí; de Coral Serra en K1 infantil B femení, d’Eloi Gallench en K1 infantil A masculí i de Nora Borrego en K1 infantil A femení.